Nu je hebt gelezen over eToro ben je vast benieuwd geworden naar de mening en de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan. Het is tegenwoordig dan ook eerder regel dan uitzondering dat je eerst onderzoek doet naar een bepaalde onderneming door er reviews over te lezen. Dit kan je een goed beeld geven van de kwaliteit die zij leveren. Omdat het bij beleggen en CFD handel natuurlijk gaat over jouw zuurverdiende geld wil je jezelf ervan verzekeren dat je het bij het juiste bedrijf inlegt. In deze eToro review worden de plus- en minpunten vertelt, zo ook wat andere klanten van eToro vinden.

Wat is er mogelijk bij eToro?

Bij eToro review kan je dus zowel beleggen in aandelen en andere effecten als handelen in CFD’s. Je kunt zelf bepalen of je wil investeren op lange of korte termijn. Ook kan je daardoor de risico’s die beleggen met zich meebrengt zoveel mogelijk zelf in de hand houden. Er is voor ieder wat wils. eToro houdt rekening met de behoeften van de beginner en de ervaren belegger. Waar copy trading voor de ene aantrekkelijk is, is er Popular Investor voor de andere. Er is een uitgebreid sociaal handelsplatform met verschillende functies. Wat heel voordelig is, is dat voor het handelen in aandelen en ETF’s geen commissie wordt gerekend. De eerste storting is $200 en daarna kun je al stortingen op je account doen vanaf $50. Ondanks dat het een Amerikaans bedrijf is heeft eToro review ook een Nederlandstalige klantenservice ter beschikking.

eToro review van gebruikers

De meningen van gebruikers lopen uiteen van zeer tevreden naar zeer ontevreden. Er zijn klanten die aangeven dat er vaak storingen zijn van het handelsplatform wat invloed zou kunnen hebben op bijvoorbeeld het handelen in CFD’s. Er zijn klanten die zeggen dat de klantenservice slecht bereikbaar is of dat er problemen zijn met de betalingen. Andere klanten vinden het juist een hele fijne en betrouwbare broker. Zij hebben de service of uitbetaling wel als snel en prettig ervaren. Er zijn klanten die zeggen dat ze veel geld hebben verdiend en er zijn klanten die veel geld hebben verloren. Je moet bij het handelen in CFD’s altijd rekening houden dat er een groot risico aan is verbonden en dat meer dan 3/4 van de klanten er geld mee verliest. Het bedrijf staat onder streng toezicht van de Amerikaanse autoriteiten en daarom mag je wel uitgaan van de betrouwbaarheid als financiële aanbieder.

eToro, doen of niet doen?

Of je voor eToro zult kiezen is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt aan een online broker. Wil je gaan voor korte termijn rendement of wil je beleggen op de lange termijn? Als je veel waarde hecht aan de sociale functies die eToro aanbiedt zoals het sociale platform, Copy Trading of Popular Trading is het zeker een geschikte broker voor jou. Ook het feit dat er na de eerste storting op je eToro account lagere bedragen aan inleg mogelijk zijn, kan voor jou doorslaggevend zijn. Lees eventueel nog andere eToro reviews om tot een goede beslissing te komen. Kortom, kies wat het best bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *