Mijn opa en oma woonden in het oosten van het land. Ik ging wel vaak bij hen langs om dingen voor ze te regelen. Een van de dingen die er nu geregeld moesten worden is dat mijn opa wat dingen wilde aanpassen en toevoegen in zijn testament. Hiervoor hadden we dus een notaris in Meppel en omgeving nodig die dit voor mijn opa kon gaan doen. Hij had mij gevraagd om een goede notaris te zoeken dus ik besloot dit maar direct te gaan doen. Ik keek op het internet naar een goede notaris in Meppel en omgeving. tijdens het zoeken kwam ik al heel snel op de website stotijnnotariaat.nl. bij het openen van de pagina zag ik direct dat ik te maken had met een notaris. Er stond een uitleg over de notaris en de zaken die hij allemaal op zich nam. Een van deze taken was inderdaad het opstellen en aanpassen van een testament. We waren dus op het goede adres. De website claimde dat zij een eerlijke prijs zouden opstellen. Ook legde de site uit dat mensen normaal gesproken gaan voor de goedkoopste notaris, maar dat dit schijn kan zijn omdat er vaak dan achteraf nog heel veel kosten bij komen. Deze notaris kan dus een beetje duurder lijken, maar we zouden niet te maken krijgen met onverwachte kosten. Ik ging via de link in de tekst op de begin pagina, naar de pagina over testamenten. Hier stond uitgelegd wat de notaris allemaal kon doen voor ons wat betreft een testament. In het geval van mijn opa wilde hij een en ander aanpassen omtrent wilsonbekwaamheid en wie er dan het recht had om keuzes te maken. Gelukkig benoemde de tekst op de website dit als een onderdeel waar deze notaris in Meppel en omgeving bij kon helpen. Ik besloot de notaris te bellen voordat ik hem zou voorleggen aan mijn opa. Wellicht had hij geen plek en dan moest ik opa teleurstellen. Ik belde het telefoonnummer wat ik op de site vond en kreeg een aardige man aan de telefoon. Hij vertelde dat er zeker nog plek was en we altijd eens konden langs komen voor een gesprek. Dit vond ik een goed idee en ik besloot het te gaan voorleggen aan mijn opa.

Voor een goede notaris in Meppel en omgeving bent u op deze site goed

Opa was blij dat ik een betrouwbare en goede notaris in Meppel en omgeving had gevonden. Hij stond dan ook zeker open voor het gesprek en gaf mij groen licht om een afspraak te maken. De afspraak kon gelukkig snel plaatsvinden. Na de afspraak besloten we met deze notaris in zee te gaan.

Veel kennis van zaken en een prettige samenwerking

Mijn opa was heel blij met deze notaris in Meppel en omgeving en kan hem om de volgende redenen aanraden:

  • Deze notaris in Meppel en omgeving had veel kennis van zaken
  • De notaris in Meppel was zeer vriendelijk en prettig om mee samen te werken
  • De notaris had uiteindelijk een hele gunstige prijs

Ik kan dus namens mijn opa deze notaris aan iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *