Heb je last van slaapproblemen dan is een hoog laag bed de oplossing. Deze bedden zijn ook makkelijk verstelbaar. Voor mensen die zorg aan bed nodig hebben, is een hoog laag bed een slimme keus. Het is meer dan een verpleegbed voor de zorg. Het is makkelijk opstaan en omdraaien in bed. Er kan een hoog laag element aan 1 of beide kanten toegevoegd worden zonder dat je het verschil ziet. Ze hebben ook de sta -op functie, hoofd -en voetverstelling, deelbaar , verrijdbaar en electrisch. De hoog laag bedden zijn in verschillende maten te verkrijgen, voor 1 als voor 2 personen. De bedden worden op maat en naar wens van de klant ontworpen. Ook naar persoonlijke omstandigheden. Voor advies over een hoog laag bed zijn er ook slaap specialisten bij wie je terecht kan voor advies. Zij geven je dan graag advies over welk bed het beste bij je past.

Waarom voor een hoog lag bed kiezen?

Meestal kiezen mensen voor een hoog laag bed omdat ze dan zelf kunnen bepalen wat voor bed ze willen zoals, de de vormgeving en de design. Het bed is dan makkelijk om op te maken ,zonder te bukken. Ook stofzuigen is dan gemakkelijk. Als er thuiszorg plaatsvind, is de zorghoogte ook instelbaar.

Je kan een hoog laag bed ook huren als je om persoonlijke reden niet kan kopen. Wanneer de huurperiode langer is om een bed te huren, is het dan voordeliger om deze bed te kopen. Als je het bed voor een korte periode nodig hebt, dan is huren beter. Bij het huren moet je kiezen uit een standaard model bed, terwijl bij het kopen van een hoog laag bed, deze volledig wordt afgestemd op je stijl, wensen en behoeften.

De beste keuze

Kies je toch om een hoog laag bed te kopen, dan is het toch handig om even de zorgverzekering te bellen, omdat in sommige gevallen deze bedden [soms deels]worden vergoed. Omdat je veel tijd door brengt in bed is het belangrijk dat het bed voldoet aan de wensen, met de bedoeling dat het bed je comfort brengt en je tevreden mee bent. Bij aanschaf van dit bed is alles nieuw, dus geen zorgen om de hygiene van de matras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *