Het gaat steeds beter met de cryptocurrency. Momenteel heeft 5% van de Nederlanders geïnvesteerd in Bitcoin. Een percentage die veel hoger ligt dan de voorgaande jaren. Meer dan drie miljoen mensen in ons land hebben laten weten interesse te hebben in het investeren in cryptocurrency en dat mogelijk dit jaar gaan doen. We geven je in dit artikel wat meer informatie over het investeren in cryptocurrency waarbij de Bitcoin de belangrijkste munt is. Vergeet nooit dat investeren altijd een risico is.

Koers cryptocurrency blijft stijgen

De belangrijkste reden waarom mensen op dit moment massaal investeren in crypto is omdat de koers van verschillende cryptomunten flink omhoog aan het schieten zijn. De corona crisis heeft hier voor een groot deel mee te maken. Veel ondernemers besloten na de instorting van de zakelijke markt hun investeringen terug te trekken om vervolgens op zoek te gaan naar een alternatief om hun brood te verdienen. Velen kwamen uit bij cryptocurrency. Denk aan de Bitcoin maar zeker ook andere munten. Door de hoge aantal investeringen schoot de koers met een rap tempo omhoog. Hoe meer investeerders een munt heeft, hoe hoger de waarde wordt.

Meer dan alleen Bitcoin

De bitcoin is de populairste munt. Iedereen die ook maar iets afweet van cryptocurrency weet dat. Toch kunnen andere cryptomunten net zo interessant zijn om in te investeren. Zo gaat het uitstekend met XRP van Ripple, Ethereum en ETHER. Het ziet er naar uit de deze munten de komende jaren blijft stijgen. Het is aan te raden dat je de laatste ontwikkelingen van de munten in de gaten houdt. Zoals bijvoorbeeld met PayPal, dit gigantische bedrijf heeft besloten om dit jaar te gaan werken met Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Dikke kans dat de koers dan weer recht omhoog gaat.

Dit moet je weten als je gaat investeren

investeren in cryptocurrency klinkt voor de meeste bijzonder interessant. Dat is logisch met alle succesverhalen die je leest. Wees echter reëel als je er voor kiest om te investeren. Stop niet al je spaargeld in cryptocurrency. Investeer bijvoorbeeld een bedrag dat je makkelijk kunt missen. Investeren in crypto is nooit zonder risico. Je kunt je gehele investering verliezen.


Bron: Cryptovaluta-nieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *