waar gebeuren de meeste ongelukken op de weg

Waar gebeuren de meeste ongelukken op de weg. Dit is een vraag die iedereen eigenlijk moet weten. Niet alleen waar, maar ook waardoor. Echte cijfers ga ik je hier niet vertellen, daarvoor kan je zelf een bezoek brengen op de website van Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid. Hier zijn diverse cijfers te vinden over de onderzoeken die hier de afgelopen jaren hebben plaats gevonden. Diverse factoren zijn afhankelijk door het verkeersgedrag. Vaak is er drank in het spel of het gaspedaal te diep ingetrapt. Maar ook een ongeval buiten jouw schuld om kan een fataal gevolg hebben. Hier wordt dan gesproken over letselschade.

waar gebeuren de meeste ongelukken op de weg

Lees hier alles over, waar gebeuren de meeste ongelukken op de weg

Als een zeer voorzichtige autorijder, ben ik helaas betrokken geraakt bij een ongeval. Uit het niets kwam een bestuurder recht op mij af rijden en heeft dit niet kunnen ontwijken. De klap was zo hard, dat ik pas een week later in het ziekenhuis wakker werd. Als gevolg van het ongeval heb ik er letsel aan over gehouden. Verdere details zal ik je besparen, maar de impact was erg groot.

Via Sap advocaten hebben zij geregeld dat ik recht had op smartengeld. Dit is een geldbedrag waar je recht op kan hebben, wanneer jij, bij een ongeval betrokken raakt, waarbij jij niet de schuldige bent. Deze schadevergoeding kan er niet voor zorgen dat het leed wat ik heb geleden en nog steeds hebt, wordt weggenomen. Maar het verzacht wel een beetje de pijn.