Zorgplicht

Zorgplicht financieel adviseur heeft een zeer belangrijke taak. Denk hierbij aan het nemen van een hypotheek, of het regelen vaneen pensioen., Dit zijn allemaal zeer belangrijke zaken waar een mens mee te maken kan hebben. Veel mensen hebben geen idee wat zij gaan afsluiten en vragen daarom de hulp in van een professioneel. Vooral bij de aankoop van een woning is het erg belangrijk dat hiervoor de juiste stappen worden genomen. Wordt dit niet gedaan dan kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn.

Klachten over de financieel adviseur?

Normaal gesproken zal jij je. als particulier, geen zorgen hoeven maken, wanneer jij een adviseur inschakel om jouw belangen te behartigen. Een hypotheek afsluiten is iets anders dan een brood kopen in de winkel. Hier komt namelijk heel erg vele bij kijken. Maar het belangrijkst is dat jij het financieel wel kan bolwerken om een lening af te sluiten. De adviseur die jij hiervoor hebt ingeschakeld zal er dan ook alles aan moeten doen om zijn werkzaamheden volgens wettelijke verplichtingen uit te moeten voeren.

Ondanks alle wetten en plichten kan het toch gebeuren dat er niet de juiste informatie is gegeven en je hierdoor in de financiële problemen bent gekomen. Hierdoor kan er flinke schade ontstaan, schade, als gevolg van schending, die door een ander jou is aangedaan. Neem in dit geval contact op met de Zorgplicht Advocaten.